Klättra

Enligt plan skulle vi åkt till Bill och Kathys klättergym igår. Båda är hängivna bergsklättrare, inte precis något för mig som är så höjdrädd att jag knappt klarar branta trappor, men vad vore livet utan utmaningar?
 
Tyvärr blev vi tvugna att avliva deras gammla trotjänare till hund igår så ustället för klättring blev det barnteater på eftermiddagen (Kathy är lärare). Trevlig pjäs som tydligen är mycket känd och älskad i USA men som jag aldrig hört talas om "Grisen o Spndeln" eller vad den nu kan heta på svenska. I alla fall en liten fin oh rörande historia om vänskap och uppoffringar!
 
Idag kom vi i alla fall iväg till gymmet och det gick bra. De först 2 klättringarna var bara tester och efter dem var jag alldeles skakig men det gick bra så sen var det bara att fortsätta. När jag märkte att repet höll blev jag trygg och höjden kändes inte längre skrämmande. Det var faktiskt ganska kul, kräver styrka, viss kondition och strategisk förmåga! 
 
I kväll skall jag på Country Club vad det nu kan betyda!

 Klättra

Skriv ut E-post

© SKARABORGSINSTITUTET | Besöksadress: Regionens Hus, Stationsgatan 3, 541 30 Skövde | Postadress: Regionens Hus, 541 80 Skövde 
Tel: 0730968918  |  E-post»   |  Webbyrå: Optimal media»