Måndag morgon

Idag är det måndag morgon och efter en underbar helg med en utflykt till Sedona är jag nu redo att ta mig an veckan utmaningar. Skulle som vanligt på måndagar börja dagen med en springtur men tyckte det var ovanligt tomt längs kanalen, inte en månniska utom jag. Dessutom var det otroligt mörkt och det ljusnade inte heller som det brukar. Påpekande detta för Kathy när jag kom hem och då påpekade hon att klockan faktiskt bara var 6 efter att jag kommit hem och duschat. Jag hade alltså börjat min springtur klockan 04.30 och inte 05.30 som jag brukar. Lär nog bli ganska trött innan kvällen!

Först lite om helgen. Vi gjorde en helt underbar utflykt till den närliggande nationalparken Sedona. Startade hemifrån redan vid 06.30 och nådde vårt mål ett par timmar senare. Därefter väntade en härlig vandring genom spektakulärt vacker natur. Man blir vädigt fascinerad av vad naturen kan åstadkomma. Klippformationer som påminner och Grand Canyon och obeskrivliga färger i berget:

Catheral rockSpeciella och spektakulära klippformationer. 

På söndagen var vi o kölättrade en stund. Jag börjar bli ganska bra på det och är inte rädd alls längre! Att klättra utomhus, på riktigt, känns inte längre omöjligt men så är jag också utsatt för en intensiv övertalningskampanj. Nåja, vi får väl se! Efter klättringen blev det en tur till jobbet. SAS känns inte längre helt omöjligt utan jag tror jag börjar få lite grepp om det även om jag har mycket att lära. Intressant dock, och faktiskt väldigt lärorikt i sig. Man måste veta precis var man gör och det är ju faktiskt ganska bra.

Sedona

Skriv ut E-post

© SKARABORGSINSTITUTET | Besöksadress: Regionens Hus, Stationsgatan 3, 541 30 Skövde | Postadress: Regionens Hus, 541 80 Skövde 
Tel: 0730968918  |  E-post»   |  Webbyrå: Optimal media»